RAKAN

Friday, March 22, 2013

CENDERA KAYANGAN





Kod Produk : CENDRA KAYA SB
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 256

24 comments:

  1. mmg cantek...tp dlm tempoh sejuk ni...

    ReplyDelete
  2. 1A tu cantik menarik, testing my iman n kesabaran :p

    ReplyDelete
  3. Hehe nampaknya terpaksalah sya sabor dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg 2A tu mcm memangil-manggil tuan jer..Hihihihi

      Delete
    2. Maaf, tak perasan tuan Ma:D dah lock..Mmg terbaik..

      Delete
    3. Hehe mmg tn, tapi bak kata omputeh skrg tgh reloading hahahha

      Delete
  4. Aslkm,Lock 2A tuan Sida Buana. Mcm mana nk buat bayaran?

    ReplyDelete
  5. Tuan kalau nk ikat cincin design lekir perak+titanium mcm yg pernah ada dlm blog tok Mat boleh? Berapa maharnya tuan?

    ReplyDelete
  6. Kalau cincin design lekir perak shj pula berapa tuan?

    ReplyDelete
  7. Msg/Viber/Whats App: 0173006306

    ReplyDelete
  8. RM0.00 M2U: 3rd Party Funds Transfer - RM756.00 successful on 23 Mar 2013 21:51:36. If you did NOT perform this transaction, pls call 03-58914744. TQ

    ReplyDelete
  9. Aslkm.Tuan Sida Buana,bayaran telah dibuat ke akaun My Gemstone dan sy telah sms Puan Alysha juga.Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusssalam..maaf lambat reply..berkenaan cincin tu kene tanya tokmat dulu.sekarang tempahan utk cincin semua dihold dulu.

      Delete
  10. Sy dh tanya tuan..Tok Mat/Pn Alysha kata okay dan bayaran pun sy dh transfer $256 mahar bg Cendera Kayangan & $500 bg cincin lekir perak. Terima kasih Tuan Sida Buana. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok tuan.sama2.nanti jgn lupa sms sy nama,alamat dan no tel pada sy 0122411452.

      Delete
    2. Tahniah tn mesti cantik dgn ikat cincin lekir

      Delete
  11. Akm..tuan Sida Buana..item ni ada lg ke?

    ReplyDelete
  12. Waalaikumussalam tuan.item ini masih ada lg tuan.

    ReplyDelete
  13. Minat nak lock tros 1a..ade promo tuk raya haji tak

    ReplyDelete